Blogg

Finn myggfellen som passer for deg

Mygg er kanskje det mest irriterende med sommeren her i Norge. Med en myggfelle i hagen reduserer du dramatisk bestanden av blodsugende insekter, men velg fellen som er riktig for ditt problem.

Det finnes mange produkter på markedet som skal hjelpe deg mot mygg og knott men det er ikke dermed sagt at alle disse er like effektive og mange av de tilbyr kortsiktige løsninger. Før du velger er det lurt å tenke over hvor stort problem du har, er det mygg eller knott som er hovedproblemet og er du avhengig at fellen går på strøm eller batteri?

Ikke vent til myggen har blitt et problem

De fleste venter til myggstikkene kommer før de kjøper seg produkter mot kløe, men er du tidligere ute kan du faktisk hindre stikkene før de kommer. Håndter problemet fra rota – når temperaturen er sammenhengende over 10 grader begynner myggen å dukke opp og da bør du være klar.

Mosquito Magnet myggfeller

Mygg tiltrekkes av Co2 som vi mennesker puster ut. Mosquito Magnet omdanner propan til Co2 og sprer dette utover et område på opptil 4 mål. Når mygg og knott kommer inntil fellen, tiltrekkes den av et luktestoff som minner om oss mennesker og insektene suges inn i fellen og dør.

For at din felle skal fungere optimalt er det viktig å være klar over hvilket tilbehør du bør bruke, som blant annet R-oktenol luktstoff, propan og ekstra fangstnett. R-oktenol og propantank byttes hver 3/4 uke og når du bytter dette anbefaler vi at du rengjør maskinen din ved å bruke en støvsuger og en fuktig klut inne i fellehodet og nettåpningen. Dette gjøres også før du tar maskinen i bruk for sesongen og før du setter den bort for vinteren. Husk å ha et ekstra nett tilgjengelig når du bytter ut det fulle så du ikke får opphold i prosessen.

Over 18 år med forskning og 15 patenter har gått med til å gjøre Mosquito Magnet myggfeller de beste for og dramatisk redusere mygg. Ifølge American Mosquito Controll Association (AMCA), er det bevist at myggfeller fanger flere hunmygg (kun de som suger blod) enn hanmygg.

Finn din Mosquito Magnet match

Pioneer er en ny og forbedret utgave av den tidligere myggfellen Patriot. Modellen har fått 3 ganger større fangstnett som er mer finmasket for å fange mer knott, og er generelt tettere i konstruksjonen. Den avgir også en varmere luftstrøm enn sin fopioneer1rgjenger Patriot, som også bidrar til bedre fangstrate.
Produktet passer for deg som har normale/moderate problemer med mygg og knott. 
For store problemer med mygg eller knott anbefaler vi Mosquito Magnet Executive.
 • Dekningsområdet er opptil 4000 m²
 • Krever strømtilkobling. (16 meter strømledning medfølger).
 • Fungerer i all slags vær.
 • Stillegående og luktfri.
 • Mosquito Magnet®Pioneer benytter en patentert Counter Flow Teknologi som ikke er tilgjengelig for andre feller på markedet.

Skal du ha myggfellen med på hytta? Pioneer går på strøm, men Executive går på batteri. Velg det som passer deg best!

Mosquito Magnet Executive passer for deg som har ekstra store problemer med mygg og knott og trenger en felle som kan stå lenger uten tilsyn. Maskinen har Smart teknologi med bl.a funksjoner for å minske gassforbruket, temperaturmåler, klokke, autostart, batterivarsling mm.

 • Dekningsområdet er opp til 4000 m².executive1
 • Oppladbart batteri.
 • Større insektnett.
 • Stillegående og luktfri.
 • Fungerer i all slags vær.
 • Mosquito Magnet® benytter patentert Counder Flow Teknologi som ingen andre produkter på markedet kan bruke.

Myggfeller krever vedlikehold for optimal ytelse. Hvis fellen kjører 24/7, må du erstatte propantank og R-oktenol luktstoff hver 3/4 uke og hver gang du gjør dette bør du tørke over inni fellehodet og nettåpningen med fuktig klut og støvsuge innvendig. Gjør du dette vil du bidra til å optimalisere fangstraten og bryte avl-syklusen til myggen.

Myggfeller er bevist til og sterkt redusere myggbestanden og du kan forvente å se en betydelig reduksjon innen 7 dager, og innen 4 uker vil avl-syklusen være forstyrret og du vil merke det enda tydeligere.