Blogg

Slik fjerner du myggen for godt

Mygg er faktisk et av verdens farligste dyr og myggbårne sykdommer dreper ca 2,7 millioner mennesker hvert eneste år. Her i Norge derimot er ikke så farlige, de er sabla irriterende

De fleste kan relatere seg til det å vifte bort myggen og at man rett og slett ikke får være i fred. Med over 2000 myggarter i Norge er det ikke rart det blir plagsomt, men det finnes heldigvis løsninger mot problemet.

Mosquito Magnet myggfelle er utviklet av American Biophysics Corporation i samråd US Dept. of Agriculture og Center for Disease Control and Prevention. Tester viser at Mosquito Magnet gir effektiv mygg og knottkontroll gjennom hele sesongen. Fellen begynner å fange mygg og knott umiddelbart og du får merkbare resultater etter ca 1 uke.

Mosquito Magnet er en maskin som er produsert for å drepe og fjerne mygg permanent fra ett bestemt område. På denne måten blir det heller ikke lagt nye egg og ingen nye mygg klekkes. Både karbondioksid og oktenol er blant stoffene som tiltrekker hunnmygg til mennesker og dyr og virker godt hver for seg, men særlig i kombinasjon med hverandre.

Hvordan virker den?

Lokker: Maskinen sprer en fargeløs og luktfri strøm av karbondioksid (det naturlige stoffet mennesker utånder) og dette tiltrekker seg mygg, knott og andre blodsugende insekter.

Fanger: Når insektene blir lokket mot fellen blir de sugd nærmere av en tiltrekkende duft som minner om det huden vår lukter og de blir deretter støvsugd inn i et nett gjennom den patenterte løsningen Counterflow-teknologi.

Kontroll: Ved å fange hunmyggen (det er bare hunmyggen som stikker) vil fellen hindre formering og dermed redusere blodsugende insekter dramatisk innenfor det beskyttede området ditt. Fellen dekker 4 mål, men det fordrer rengjøring, vedlikehold, plassering og lagring på en god måte.

Synlige resultater

Myggfellen begynner å fange blodsugende insekter umiddelbart og du vil se merkbare resultater mellom 7-10 dager fra du starter opp. I løpet av 4-6 uker vil den ha redusert bestanden av blodsugende insekter dramatisk og ved å holde fellen i gang hindrer du at insektene returnerer til deg.

Fordeler

Myggfellen er miljøvennlig og bruker ingen form for skadedyrmidler eller andre skadelige kjemikalier. Den er stillegående og luktfri og beskytter både mennesker og kjæledyr på eiendommen samtidig som den er trygg for nytteinsekter som blant annet bier, sommerfugler og fugler og barna dine kan leke rundt den uten at det er skadelig.

Finn din nærmeste forhandler